Aanbod

VOOR WIE?

Je voelt je niet helemaal fijn en wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Je bent op zoek naar handige, toepasbare tips & tools. 

Ik help vrouwen  om weer meer grip op hun gezondheid te krijgen. 

EMB Bloedtest

Online

349
Gezondheidsanalyse
2 Coachingsessies van 45 minuten
Gepersonaliseerd adviesplan
Op werkdagen coach-contactmogelijkheid via mail

Herstel je hormonen

E-learning 6 weken

89
E-learning 6 weken
Werkboek t.w.v. €25
Op werkdagen coach-contactmogelijkheid via mail

Herstel je hormonen dag

In groepsverband

399
Gezondheidsanalyse
Inclusief waardevolle Masterclass
Coachingsessie 45 minuten
Extra tijd voor al jouw vragen
Gepersonaliseerd adviesplan
Op werkdagen coach-contactmogelijkheid via mail
Begin nu het online programma Buikvet de Baas

Zorg beter voor je lichaam en reken af met je buikvet!

Word de beste versie van jezelf en kom letterlijk én figuurlijk weer lekker in je vel zitten, met het 28-daags voedingsprogramma!

decoration-4.png

Gratis kennismakingsgesprek

Twijfel je of mijn aanbod jou verder kan helpen?  Ik help je graag. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ik help je verder.

decoration-5.png
"Eigenlijk mag elke vrouw haarzelf eens een consult bij een hormoontherapeut gunnen "

Werkwijze en behandelmethode

Mijn werkwijze:

Ik weet hoe uitdagend het is om met je gezondheid aan de slag te gaan. Zeker wanneer je je niet fijn voelt. Mijn rol is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen.

Jouw verhaal

Als eerste maken we een compleet beeld van jouw gezondheidssituatie. Dit doen we met behulp van een gedetailleerde vragenlijst en een zorgvuldige intake.

Waar komen je klachten vandaan?

Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die mee kunnen spelen. Er vindt in ons lichaam een ingewikkeld en dynamisch samenspel plaats tussen de verschillende lichaamssystemen. Je immuunsysteem, spijsvertering, hormonen en zenuwstelsel communiceren voortdurend met elkaar. Is het ene systeem niet in evenwicht, dan kan een ander systeem ook makkelijk uit balans raken.

Zo kunnen je darmgezondheid, bloedsuikerspiegel, stresslevels, immuunsysteem en schildklier stuk voor stuk je hormoonbalans verstoren. Het is belangrijk om te weten hoe dit allemaal bij jouw functioneert. Wanneer het nodig is vraag ik aanvullend onderzoek aan. Denk aan bloed- en hormoonspeeksel- onderzoek of een microbioomanalyse (innovatief darmonderzoek).

Je lichaam en geest zijn prachtig met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en jou. Naast het lichamelijke aspect besteden we zo nodig ook aandacht aan het ruimte leren geven aan je emoties en het bewust worden van belemmerende gedachtepatronen.

Daarna maak ik een gezondheidsplan gericht op jouw hulpvraag en wensen. Ik leg je helder uit waarom je lichaam uit balans is geraakt. We bekijken zorgvuldig welke stappen je het beste kan zetten.

Kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een online kennismakingsgesprek in te plannen!
Liefs, Inge