Aanbod

VOOR WIE?

Leid jij een druk bestaan als millennia en ervaar je (te)veel stress?

Als kleine taken eindeloos blijven liggen, je moet huilen als je collega’s spreekt, en je niet opknapt van een massage, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. 

Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is en bent op zoek naar handige tips & tools. 


Ik help vrouwen  om weer hormonaal in balans te komen. Klachten betreffende de menstruaties, verstoord hormoonbalans, voor en na je zwangerschap, huidklachten, spijsvertering en spanningsklachten.

EMB Bloedtest

Deels Science & Energetisch

399
2x

Powerful You

E-learning 6 weken

199

Total Balance

Science Based Labtesten

979
4x

EMB Bloedtest

Geschikt voor klachten < 6 mnd

399
Gezondheidsanalyse
EMB-Bloedtest t.w.v €199
2 Coachingsessies van 60 minuten
Op werkdagen coach-contactmogelijkheid via mail
Gepersonaliseerde recepten

Powerful You

E-learning 6 weken

199
E-learning 6 weken
Q&A in groepsverband
Werkboek t.w.v. €25
Gepersonaliseerde recepten

Total Balance

Geschikt voor klachten > 6 mnd

979
E-learning 6 weken
Gezondheidsanalyse
EMB-Bloedtest t.w.v. €199
4 Coachingsessies 60 minuten
Op werkdagen coach-contactmogelijkheid via mail
Werkboek t.w.v. €25
Gepersonaliseerde recepten
Begin nu het online programma Buikvet de Baas

Zorg beter voor je lichaam en reken af met je buikvet!

Word de beste versie van jezelf en kom letterlijk én figuurlijk weer lekker in je vel zitten, met het 28-daags voedingsprogramma!

decoration-4.png

Gratis kennismakingsgesprek

Twijfel je over of deze programma’s jou verder kunnen helpen? Of weet je niet welk programma het beste bij jou past? Ik help je graag. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ik help je verder.

decoration-5.png
"ELKE KEER ALS IK EEN VROUW UIT EEN DAL ZIE OPKLIMMEN, STA IK VERSTELD VAN DE ENORME VEERKRACHT DIE ELK VAN ONS BEZIT"

Werkwijze en behandelmethode

Mijn werkwijze:

Ik weet hoe uitdagend het is om met je gezondheid aan de slag te gaan. Zeker wanneer je je niet goed voelt. Mijn rol is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen.

Jouw verhaal

Als eerste schetsen we een compleet beeld van jouw gezondheidssituatie. Dit doen we met behulp van een gedetailleerde vragenlijst en een zorgvuldige intake.

Waar komen je klachten vandaan?

Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die meespelen. Er vindt in ons lichaam een ingewikkeld en dynamisch samenspel plaats tussen de verschillende lichaamssystemen. Je immuunsysteem, spijsvertering, hormonen en zenuwstelsel communiceren voortdurend met elkaar. Is het ene systeem niet in evenwicht, dan kan een ander systeem ook makkelijk uit balans raken.

Zo kunnen je darmgezondheid, bloedsuikerspiegel, stresslevels, immuunsysteem en schildklier stuk voor stuk je hormoonbalans verstoren. Het is belangrijk om te weten hoe dit allemaal bij jouw functioneert. Wanneer het nodig is vraag ik aanvullend onderzoek aan. Denk aan bloed- en hormoonspeeksel- onderzoek of een microbioomanalyse (innovatief darmonderzoek).

Je lichaam en psyche zijn prachtig met elkaar verweven. Ze beïnvloeden elkaar en jou. Naast het lichamelijke aspect besteden we zonodig ook aandacht aan het ruimte leren geven aan je emoties en het bewust worden van belemmerende gedachtepatronen.

Samen maken we een gezondheidsplan gericht op jouw hulpvraag en wensen. Ik leg je helder uit waarom je lichaam uit balans is geraakt. We bekijken zorgvuldig welke stappen je het beste kan zetten.