EMB bloedtest

Inge Nammensma: POH huisartsenzorg, hormoontherapeut & Orthomoleculair voedingsadviseur

Een op maat gemaakt adviesplan waar jij op nummer 1 staat. Samen met mij, Inge, brengen we eerst je huidige gezondheid in kaart met een gezondheidsanalyse en een EMB bloedtest. Hierna kun jezelf aan de slag met de opdrachten uit het adviesplan voor jouw lichaam: welke voeding (ontvangt recepten), wat voor beweging en welke supplementen. De focus ligt op het doorbreken van patronen in jouw levensstijl. Een adviesplan wat volledig is afgestemd om jouw lichaam weer volledig in balans te krijgen, zodat jij weer de beste versie van jezelf wordt!

Je lichaam heeft de antwoorden: ontdek ze met de EMB test

Wat houdt het in

– Uitgebreide gezondheidsanalyse

– EMB bloedtest (deels regulier, deels energetisch) t.w.v. €199

– 2x (online) coaching (60 minuten) met hormoontherapeut & voedingsadviseur Inge

– Je lichaam heeft de antwoorden: de EMB test geeft jou de antwoorden

 

– Elke werkdag mogelijkheid voor mail-contact met Inge

– Adviesplan en gepersonaliseerde recepten, science based

* EMB test vervangt niet het reguliere bloedonderzoek bij de huisarts

€399,-

incl BTW
- Coaching met EMB Bloedtest

Is dit iets voor mij?

Wat houdt het in?

Wat brengt het je?

Aanmelden

Is dit iets voor mij?

Dit programma van persoonlijke coaching en een adviesplan, afgestemd op jouw lichaam is wat je zoekt wanneer je:

Een nieuwe en gezonde leefstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is

Vage klachten hebt als bijvoorbeeld: vermoeidheid, haaruitval, onrustige huid, een opgeblazen gevoel, lastige stoelgang, laag libido, lastig concentreren, stemmingswisselingen

Als kleine taken eindeloos blijven liggen, je moet huilen als je collega’s spreekt, en je niet opknapt van een massage

Verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak en doeltreffende oplossing van jouw klachten

Verschillende diëten hebt gevolgd om af te vallen/ aan te komen, maar geen één echt voor je werkt

Niet wijzer wordt van de overvloed aan tegenstrijdige informatie op internet omtrent deze klachten

Dit maatwerk, 1-op-1 adviesplan is een uitstekende investering in het verbeteren van je leefstijl op een manier die bij jouw lichaam en leven past. Het resultaat? Je zult merken dat je hormoonhuishouding weer meer in balans komt waardoor je lichaam en geest weer optimaal kunnen presteren.

Wat houdt het traject in?

Verbeter zelf je leefstijl aan de hand van een volledig gepersonaliseerd adviesplan! Wil je meer lezen over waarom ik graag werk met een EMB-bloedtest en hoe het werkt? Klik dan hier. Liever geen EMB-bloedtest? Geen probleem. Je kunt dit programma ook volgen met wetenschappelijke bloedtesten, zie dan onder het Total Balance Traject.

Stap 1

Eerste (online) afspraak (60 minuten) intake & gezondheidsanalyse

Stap 2

EMB bloedtest t.w.v. €199

Stap 3

Tweede (online) afspraak (60 minuten): bespreken adviesplan

Wat brengt het je?

Wanneer een verbeterde leefstijl ervoor zorgt dat je hormonen in balans zijn én blijven, zal je merken dat je:

Reviews

Julia, 33 jaar
Lees verder
Mijn hormonale migraine is dus zo goed als verdwenen! Ik kan het haast niet geloven, en moet eerlijk bekennen dat ik ook niet had verwacht dat het zo snel zou gaan. Jarenlang heb ik rondgelopen met deze klachten, het had invloed op alles. Op mijn relatie, in mijn sociale omgeving en op mijn werk. Het maakte mij onzeker en elke afspraak die ik maakte was er dat stemmetje in mijn hoofd “O jee als ik dan maar niet migraine heb”. De EMB bloedtest heeft veel inzichtelijk gemaakt, ik had niet in de gaten dat ik op suiker leefde. En dat ik mijzelf eigenlijk al jaren min of meer aan het vergiftigen was. Mijn lichaam blijkt o.a niet goed tegen koemelk en gluten te kunnen. Door het enthousiaste en de persoonlijke aanpak van Inge ben ik van mijn klachten af en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens heel streng ben voor mijzelf maar met een aantal belangrijke aanpassingen toe te passen al zoveel heb bereikt. Ik heb meer energie, opgewekter en mijn zelfvertrouwen terug. Ander pluspunt is dat je gewicht verliest, puur door je voeding aan te passen. In 4 weken was ik al 3 kilo kwijt.
Nienke, 35 jaar
Lees verder
Ik ben nu veel gezonder dan vroeger, dankzij Inge!" Inge is het afgelopen jaar mijn hormoontherapeut geweest. Ik heb het prikkelbaar darm syndroom en alleen gluten vermijden was niet de juiste oplossing, omdat ik me nog steeds lusteloos en opgeblazen voelde. Inge wees de juiste voedingsmiddelen aan, ontwikkelde een voedingsplan en adviseerde natuurlijke kruiden en supplementen. Ze gaf me de begeleiding en inzichten om aan mijn zorgen te werken, wat mijn gezondheid en mijn energieniveau over het algemeen al een boost gaf. Inge staat altijd voor me klaar wanneer ik haar nodig heb om mijn gezondheidsproblemen te bespreken.
Start nu het persoonlijke emb-Traject

Word jij weer de powervrouw die je bent?

Je lichaam heeft de antwoorden! Ontdek ze met de EMB bloedtest