EMB bloedtest

Inge Nammensma: POH huisartsenzorg, hormoontherapeut & Orthomoleculair voedingsadviseur

Een EMB bloedtest kun je inzetten voor een APK voor jezelf. Maar ook als je hele specifieke klachten hebt zoals darmklachten, heftige menstruatieklachten, of als het afvallen maar niet wil lukken. 

We doen niet aan symptoombehandeling maar kijken naar jouw hele lichaam.

EMB Bloedtest: herstel je hormonen

Wat houdt het in
  • Uitgebreide gezondheidsanalyse online
  • EMB bloedtest (deels regulier, deels energetisch)
  • 2x online coaching (45 minuten) met hormoontherapeut Inge
  • Elke werkdag mogelijkheid voor mail-contact met Inge
  • Gepersonaliseerd advies en suppletie plan

*EMB test vervangt niet het reguliere bloedonderzoek bij de huisarts

€397,-

incl BTW

Is dit iets voor mij?

Wat houdt het in?

Wat brengt het je?

Aanmelden

Is dit iets voor mij?

De EMB is geschikt voor jou als je: 

Een nieuwe en gezonde leefstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is

Vage klachten hebt als bijvoorbeeld: vermoeidheid, haaruitval, onrustige huid, een opgeblazen gevoel, lastige stoelgang, laag libido, lastig concentreren, stemmingswisselingen etc

Als kleine taken eindeloos blijven liggen en je moe blijft na een weekend uitslapen

Verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak en doeltreffende oplossing van jouw klachten

Verschillende diëten hebt gevolgd om af te vallen/ aan te komen, maar geen één echt voor je werkt

Niet wijzer wordt van de overvloed aan tegenstrijdige informatie op internet omtrent deze klachten

Dit maatwerk, 1-op-1 adviesplan is een uitstekende investering in het verbeteren van je leefstijl op een manier die bij jouw lichaam en leven past. Het resultaat? Je zult merken dat je hormoonhuishouding weer meer in balans komt waardoor je lichaam en geest weer optimaal kunnen presteren.

Wat houdt het traject in?

Verbeter zelf je leefstijl aan de hand van een volledig gepersonaliseerd adviesplan! Wil je meer lezen over waarom ik graag werk met een EMB-bloedtest en hoe het werkt? Klik dan hier

Stap 1

Eerste online afspraak (45 minuten) intake & gezondheidsanalyse

Stap 2

EMB bloedtest

Stap 3

Tweede online afspraak (45 minuten): bespreken uitslag en adviesplan

Wat brengt het je?

Wanneer een verbeterde leefstijl ervoor zorgt dat je hormonen in balans zijn én blijven, zal je merken dat je:

Reviews

Julia, 33 jaar
Lees verder
Mijn hormonale migraine is dus zo goed als verdwenen! Ik kan het haast niet geloven, en moet eerlijk bekennen dat ik ook niet had verwacht dat het zo snel zou gaan. Jarenlang heb ik rondgelopen met deze klachten, het had invloed op alles. Op mijn relatie, in mijn sociale omgeving en op mijn werk. Het maakte mij onzeker en elke afspraak die ik maakte was er dat stemmetje in mijn hoofd “O jee als ik dan maar niet migraine heb”. De EMB bloedtest heeft veel inzichtelijk gemaakt, ik had niet in de gaten dat ik op suiker leefde. En dat ik mijzelf eigenlijk al jaren min of meer aan het vergiftigen was. Mijn lichaam blijkt o.a niet goed tegen koemelk en gluten te kunnen. Door het enthousiaste en de persoonlijke aanpak van Inge ben ik van mijn klachten af en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens heel streng ben voor mijzelf maar met een aantal belangrijke aanpassingen toe te passen al zoveel heb bereikt. Ik heb meer energie, opgewekter en mijn zelfvertrouwen terug. Ander pluspunt is dat je gewicht verliest, puur door je voeding aan te passen. In 4 weken was ik al 3 kilo kwijt.
Nienke, 35 jaar
Lees verder
Ik ben nu veel gezonder dan vroeger, dankzij Inge!" Inge is het afgelopen jaar mijn hormoontherapeut geweest. Ik heb het prikkelbaar darm syndroom en alleen gluten vermijden was niet de juiste oplossing, omdat ik me nog steeds lusteloos en opgeblazen voelde. Inge wees de juiste voedingsmiddelen aan, ontwikkelde een voedingsplan en adviseerde natuurlijke kruiden en supplementen. Ze gaf me de begeleiding en inzichten om aan mijn zorgen te werken, wat mijn gezondheid en mijn energieniveau over het algemeen al een boost gaf. Inge staat altijd voor me klaar wanneer ik haar nodig heb om mijn gezondheidsproblemen te bespreken.
Start nu het emb-Traject

Word jij weer die krachtige vrouw die je bent?

Je lichaam heeft de antwoorden! Ontdek ze met de EMB bloedtest

Kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een online kennismakingsgesprek in te plannen!
Liefs, Inge