6 weken e-learning: Powerful You

Inge Nammensma: POH huisartsenzorg, hormoontherapeut & orthomoleculair voedingsadviseur

Dit is hét online programma voor millennia in de vruchtbare leeftijd met een druk leven die hun hormonen in balans willen brengen. Voorkom een Burn-Out en breng je hormonen zelf weer in balans met de klinisch getest en bewezen, 6-weekse e-learning: hormonen in balans.  Het resultaat? Een beter energielevel, meer focus en je zit weer lekker in je vel!

E-learning: Powerful You

Wat houdt het in

– 6-weekse online e-learning met eigen inlog, starten wanneer jij wilt! 

– 6 modules met diverse video’s en opdrachten 

– E-book per module met alle informatie en opdrachten

– live Q&A in groepsverband met hormoontherapeut Inge voor al jouw vragen

– Werkboek twv 25,- ontvang je thuis

Het leven hoeft niet als een eindeloze t0-d0 lijst aan te voelen, leer weer grip krijgen op je gezondheid

€199-,

incl BTW

Heb jij deze klachten?

Wat houdt het in?

Wat brengt het je?

Aanmelden

Herken jij jezelf hierin?

Als kleine taken eindeloos blijven liggen, je moet huilen als je collega’s spreekt, en je niet opknapt van een massage, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Herken jij je in een of meer van de onderstaande klachten? Dan kan het goed zijn dat je hormonen uit balans zijn. Ben je er niet zeker van? Doe de stresstest of plan een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken of dit programma of een van de andere programma’s bij je past.

 

Je raakt die extra kilo’s buikvet maar niet kwijt

Hebt vaak een onrustige huid, een wattig gevoel in je hoofd wat je afleidt van je dagelijkse bezigheden

Voelt je vaak moe, uitgeblust, opgejaagd en gestrest

Je staat moe op en komt de dag door op koppen koffie

Je libido is tot het nulpunt gedaald. Of hebt moeite met zwanger worden

Je humeur gaat snel van goed naar slecht

Wat houdt het programma in?

Verbeter stap voor stap jouw leefstijl en breng je hormonen weer in balans

Dit online programma is door 1600 vrouwen klinisch getest en bewezen. Breng je hormoonhuishouding weer in balans en herstel je energielevel,  optimaliseer je stofwisseling en kom weer in je kracht te staan.

De 6 focuspunten van de e-learning Powerful You

Wat brengt het je?

Wanneer een verbeterde leefstijl ervoor zorgt dat je hormonen in balans zijn én blijven, zal je merken dat je:

Reviews

Jannie, 36 jaar
Lees verder
Het programma van narsissushub (Powerful You) heeft mij geholpen mijn eigen lichaam beter te begrijpen. De soms vage klachten kon ik door de cursus herleiden en ook positief beïnvloeden. Ik merkte al snel vooruitgang; zuivere huid, minder hoofdpijn, beter humeur, meer energie en ik verloor gewicht. De manier van eten is eerst even wennen, maar omdat het ontzettend lekker is heb ik dat snel eigen kunnen maken. Hoe mooi is het dat je door heerlijk te eten, gewicht verliest (en je hebt geen honger!). Daarnaast is de persoonlijke aandacht van Inge die je het meest doet groeien. Ze beantwoord al je vragen, neemt daar de tijd voor en ze helpt je echt verder! Voor mij maakt Inge het verschil!
Simone, 48 jaar
Lees verder
Het online Powerful You programma heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik kwam zo nu en dan al bij Inge op het diabetesspreekuur in de huisartsenpraktijk. Ze had mij al best veel bijgebracht over een gezonde leefstijl, maar dit programma specifiek gericht op hormonen, het voorkomen van een Burn-Out en het creëren van meer energie heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Inge haar enthousiasme en passie is terug te zien in het programma. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak, het gaat niet alleen over voeding, maar ook over stress, je brein en verbindingen in het leven. Op deze manier wordt je bewust van wat je omgeving doet met je hormonen.
Start nu de e-learning Powerful You

Word de powervrouw die je wilt zijn!

Verbeter in 6 weken je leefstijl via deze e-learning, volg het waar en wanneer het jou uitkomt, en breng je hormonen weer in balans! Je kunt vandaag al aanmelden
Twijfel je nog? Plan dan een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in met mij voor meer informatie.