Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 399,00

Heb jij altijd al bloedonderzoek willen doen om te kijken of jij een tekort aan vitamines en mineralen hebt? Loop jij al lange tijd met (vage) klachten? Of ben jij gewoon nieuwsgierig en zie jij deze test als een APK voor jezelf?

HOE GAAN WE TE WERK?

IK HELP JOU GRAAG AAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL

1: Jij koopt het pakket via de website en maakt een account aan op de website voor de online academie. Hierin komt jouw order en hier staat alles voor jou klaar. Zoals de vragenlijsten, uitleg vingerprik en de online agenda. Zodra jij de vragenlijsten hebt ingevuld stuur jij deze aan mij terug (in elke geval 24 uur voor de afspraak) en plan jij een intake consult van 45 minuten in. Van te voren ontvang jij een teams link.

2. Jij ontvangt de EMB bloedtest met bijgeleverde prikpen thuis. Jij kunt bij jezelf een vingerprik uitvoeren middels een instructiefilmpje. Ik kan je ook online ondersteunen of zoek een prikpunt voor jou. Jij vult het bijgeleverde formulier verder in (deels heb ik al ingevuld) en als dit is gebeurd stuur jij de test op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk.

3. Nu jij de bloedtest hebt gedaan en de vragenlijst het ingevuld, plan jij over 4 weken een afspraak in mijn agenda in.

Op basis van het bloedonderzoek en jouw vragenlijst maak ik een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. Tijdens een online consult van circa 45 minuten bespreken we de uitslag en het adviesplan.

NOTE: De EMB bloedtest is een test die verstoringen en problemen in het lichaam kan aantonen. Deels regulier, en deels energetisch, dus niet 100% wetenschappelijk bewezen. De test wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.