Niveau 4

15 tot 20 vragen beantwoord met "Oneens"

Oei…Ik maak me zorgen om je resultaat. Je hebt namelijk erg vaak ‘oneens’ gekozen. Dit betekent dat je teveel klachten hebt om maximaal van je leven te genieten, waarvan de oorzaak mogelijk een hormonaal disbalans kan zijn. Deze klachten mag je niet negeren. Het zijn serieuze signalen van het lichaam dat er iets niet in orde is. Waarschijnlijk loop je ook al een tijdje met deze klachten en ervaar je dat ze steeds erger worden?

Graag kijk ik samen met jou naar je huidige leefstijl en je klachten, om je zo verder te helpen. Vaak kunnen al een paar simpele aanpassingen voor veel resultaat zorgen. Voorkom dat je klachten verergeren en pak je leefstijlverbetering doeltreffend aan.

Advies

Plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in. Hierin kan ik je meer vertellen over mijn praktijk voor hormoontherapie en kan ik je een advies geven in hoe ik je zou kunnen helpen.

Bekijk het programma: persoonlijke Coaching & Adviesplan
Wil je graag meer begeleiding om je leefstijl actief te veranderen? Wil je graag via een EMB-Bloedtest eventuele allergieën, verstoringen in de darmflora en/of tekorten in je vitaminen en mineralen opsporen? We gebruiken deze inzichten om een gepersonaliseerd adviesplan op te stellen. Vervolgens begeleid ik je met persoonlijke coaching sessies om ervoor te zorgen dat je effectief het adviesplan in je dagelijkse leven kunt integreren. Voor een levenslang effect!

Bekijk het programma: alles-in-1 pakket ‘Total Balance’
Met dit programma gaan we nog een stapje verder. Naast het gepersonaliseerde adviesplan en de persoonlijke coaching, heb je ook toegang tot een 8-weekse e-learning. In deze e-learning ontvang je verschillende voedingsadviezen, gezonde recepten, ontspanningsoefeningen en opdrachten om beter om te gaan met stress.

Wil je graag meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Bekijk hier het volledige aanbod of plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in!

Liefs,
Inge