Voorbereiding

Om overweldiging te voorkomen, lees alsjeblief eerst rustig de uitleg van het 7 dagen reset plan, dan begrijp jij waar we de komende 10 dagen aan werken.

Daarna lees jij rustig de uitleg van de weekmenu’s en daarna lees jij het weekmenu.

In de eerste 10 dagen gaan we werken aan een total body reset en gaan we 5 nieuwe gewoonten aanleren die makkelijk te implementeren zijn.

Luister rustig naar de video‚Äôs en implementeer de aanbevelingen. De 10 dagen zijn verspreid over twee weken zodat jij even tijd hebt om jezelf in te lezen en boodschappen te halen voor de recepten etc. 

In het receptenboek staat ook jouw ‘boodschappenlijstjes voor de komende dagen’. Wel staat het jou vrij om met de recepten te schuiven. Wil jij liever een lunch recept voor diner gebruiken? Geen probleem. Voel jezelf hier vrij in. De ene vindt een schema handig, de andere wordt er onrustig door. Kijk wat voor jou haalbaar en prettig is. Mijn aanbeveling is wel 3 maaltijden per dag te eten om rust in jouw lichaam te krijgen.

Noteer hoe jij je voelt qua energie, humeur, slaapkwaliteit, stemming, hoe jij je voelt in jouw kleding etc. Ook kun jij jouw doelen noteren voor de komende weken.