Vragenlijst 1

Wat goed dat jij voor programma Diamant hebt gekozen en daarmee in jezelf investeert. Ik ga jou hierbij helpen met coaching traject en een persoonlijk opgesteld voeding- en leefstijlplan.

Ik wil jou vragen om eerst vragenlijst 1 te downloaden en deze in te vullen. Daarna kun jij vragenlijst 2 downloaden en deze ook invullen.

Nadat beide vragenlijsten zijn ingevuld kun jij deze aan mij sturen op inge@narcissushub.nl en hierbij graag jouw ordernummer vermelden en jou volledige adresgegevens. Ik zorg er dan voor dat jij het EMB bloedpriksetje ontvangt.

Verderop kun jij het filmpje downloaden voor uitleg van de vingerprik. Mocht jij dit heel lastig vinden, laat het mij dan alsjeblieft weten. Eventueel kunnen we het samen online doen, ik assisteer jou online of ik ga kijken of ik een prikpunt bij jou in de buurt heb.

Zodra het bloed verstuurd is kun jij een online afspraak over 4 weken bij mij inplannen. Het duurt namelijk 3 tot 4 weken voordat ik het uitslag heb. Tijdens dit consult bespreken we de uitslag en de het persoonlijk voor jou gemaakte voeding- en leefstijlplan.

Vragenlijst 1 Download