Over Inge

Ik help je graag met het nemen van de volgende stap

Hi, ik ben Inge Nammensma, de hormoontherapeut achter Narcissushub

Naast hormoontherapeut en voedingsadviseur, ben ik trotse moeder van Elise en Thijs, al 19 jaar verliefd op Willem en met ons gezin hebben een aantal jaar in het buitenland (Oekraïne) gewoond maar door de huidige situatie daar zijn nu weer definitief terug in Nederland. Mijn kenmerken? Ik ben enthousiast, altijd in voor avontuur en heb een zwak voor het TV programma IK VERTREK.

Ik heb 16 jaar fulltime werkervaring in de Nederlandse Huisartsenzorg met specialisatie suikerziekte en ben hormoontherapeut (CUM LAUDE afgestudeerd) en orthomoleculair voedingsadviseur. Daarnaast ben ik de oprichtster van Narcissushub.

Narcissushub is een moderne gezondheidspraktijk waar jij als vruchtbare vrouw centraal staat. Voor een vernieuwende aanpak bij vrouwenklachten
Mijn motto?

You can’t shine on the outside if you are not bright on the inside!

Benieuwd waarom ik Hormoontherapeut ben geworden?

Na de afgelopen jaren met bevlogenheid als praktijkondersteuner huisarts (specialisatie suikerziekte) gewerkt te hebben, sla ik een nieuwe weg in. Met enthousiasme mijn hart achterna!

Narcissushub is voor mij de uitkomst van een prachtige jarenlange zoektocht, waarin mijn nieuwsgierigheid, out-of-the-box denken en intuïtie de koers bepaalden. Waar ik kan doen wat ik het allerliefste doe, wat ik leef en beleef; vrouwen begeleiden naar optimale gezondheid.

Onze westerse geneeskunde blinkt uit wanneer het gaat om de behandeling van urgente ziekten en klachten. Echter op het vlak van chronische, leefstijl gerelateerde en vrouwspecifieke klachten valt er ongelofelijk veel te winnen!

In de huisartsenpraktijk zag ik vrouw na vrouw worstelen met talloze lichamelijke klachten. Klachten waar aanvullend onderzoek vaak niets uitwees, maar die wel een grote impact hadden op haar kwaliteit van leven.

Elke keer kromp mijn hart even ineen. Voor haar. Voor alle vrouwen die kampen met dit soort klachten. Het zijn er veel te veel. Een stille epidemie die helaas steeds meer èn jongere vrouwen treft.

De klachten zijn veelal, chronisch, complex en multifactorieel. Pillen gaven meestal slechts tijdelijk verlichting en vaak bijwerkingen. Dit kan anders, daar was ik van overtuigd! Ik ging op zoek naar andere oplossingen en tot mijn grote blijdschap vond ik die.

De individuele oplossing, leerde ik, vraagt om een brede, pro-actieve aanpak, waarin een persoonlijk gezondheidsplan een sleutelrol speelt.

Door deze ervaringen werd mijn nieuwe richting glashelder. Het uitdragen van een visie op gezondheid die het enorme belang van hormoontherapeut voor vrouwen onderstreept. Een visie die een brug slaat tussen moderne geneeskunde en natuurlijke behandelmethoden.

Narcissushub is een vrouwenpraktijk toegewijd aan jou.

Een warme plek met zorg gecreëerd, waar ik je graag help de regie te nemen over je gezondheid. Ik voel me bevoorrecht en dankbaar om vrouwen zoals jou te mogen begeleiden.

"Ik ben overtuigd van het feit dat een goede hormoonbalans, vitaliteit en levensgeluk voor alle vrouwen is weggelegd."

Waarom de naam Narcissushub?

Ken jij het figuur Narcissus uit de Griekse Mythologie? De jongen die verliefd was op zijn spiegelbeeld? Tegenwoordig is iedereen zo gefocust op zijn uiterlijk terwijl we ons binnenkant verwaarlozen. Als we onze binnenkant verwaarlozen zien we dat aan de buitenkant terug. Als jij goed voor jouw binnenkant zorgt, dan gaan alle hormonen weer met elkaar samenwerken en dan ga je vanzelf weer stralen aan de buitenkant. Dan krijg je de energie terug om die business of het gezin zo te runnen zoals jij het wilt.

Een moderne gezondheidspraktijk waar jij als vrouw centraal staat. Voor een vernieuwende aanpak bij vrouwenklachten. Ontzettend veel vrouwen worstelen met hun menstruatie, klachten na een zwangerschap of andere hormonale ongemakken. Ze voelen zich futloos, moe en niet meer zichzelf. Geloven vaak dat dit erbij hoort. Dat hoeft niet en het kan echt anders! Wil jij je weer thuis voelen in je lijf? De regie terug over jouw gezondheid? Ik ondersteun je graag tijdens de weg hiernaartoe. Als hormoontherapeut met expertise op het gebied van vrouwengezondheid, reguliere èn natuurlijke behandelopties, kijk ik naar je hele vrouw zijn. Je lichaam bezit een bijzonder vermogen om zichzelf te herstellen. Dit spreken we aan. Door oa. innovatief onderzoek (regulier en of holistisch), je voeding en leefstijl in kaart te brengen. Leer de signalen van je lichaam herkennen, begrijpen en vertrouwen. Met Narcissushub wil ik jou inspireren om je gezondheid te transformeren. Stap voor stap en natuurlijkerwijs. Met als uitkomst dat jij je energieker en beter gaat voelen. Dat je weer je stralende zelf mag zijn.

Gezonde vrouwen zijn krachtige vrouwen

Ik zie je, ik hoor je, kwetsbare en krachtige millennia!

Ben je nieuwsgierig en wil je graag eerst eens kennismaken met mij en Narcissushub? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!