Reviews

Reviews Online Programma

Jannie, 37 jaar
Powerful You
Lees verder
Het programma van narsissushub (Powerful You) heeft mij geholpen mijn eigen lichaam beter te begrijpen. De soms vage klachten kon ik door de cursus herleiden en ook positief beïnvloeden. Ik merkte al snel vooruitgang; zuivere huid, minder hoofdpijn, beter humeur, meer energie en ik verloor gewicht. De manier van eten is eerst even wennen, maar omdat het ontzettend lekker is heb ik dat snel eigen kunnen maken. Hoe mooi is het dat je door heerlijk te eten, gewicht verliest (en je hebt geen honger!). Daarnaast is de persoonlijke aandacht van Inge die je het meest doet groeien. Ze beantwoord al je vragen, neemt daar de tijd voor en ze helpt je echt verder! Voor mij maakt Inge het verschil!
Simone, 48 jaar
Powerful You
Lees verder
Het online Powerful You programma heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik kwam zo nu en dan al bij Inge op het diabetesspreekuur in de huisartsenpraktijk. Ze had mij al best veel bijgebracht over een gezonde leefstijl, maar dit programma specifiek gericht op hormonen, het voorkomen van een Burn-Out en het creëren van meer energie heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Inge haar enthousiasme en passie is terug te zien in het programma. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak, het gaat niet alleen over voeding, maar ook over stress, je brein en verbindingen in het leven. Op deze manier wordt je bewust van wat je omgeving doet met je hormonen.
Janine, 38 jaar
Persoonlijke coaching
Lees verder
"Ik wist dat ik een grote verandering in mijn leven nodig had. Nu heb ik het zelfvertrouwen gevonden waarvan ik dacht dat ik het had verloren en kon ik mijn geest kalmeren”. Het is zo fijn om me weer goed te voelen en dat andere mensen ook een verschil aan mij merken. Ik heb weer de energie en ben klaar om de baas in mijn leven te zijn! Ik beveel Inge ten zeerste aan. Ze is professioneel, zorgzaam en zal je helpen waar ze kan. Soms heb je om in jezelf te investeren een Inge nodig en voor mij is ze de beste investering die ik heb gedaan!"
Hester, 29 jaar
Persoonlijke coaching
Lees verder
"Ik heb hernieuwde energie, mijn huid straalt, mijn buik problemen zijn afgenomen en het gewicht gaat langzaam naar beneden! Ik merk zelfs dat ik in staat ben om voeding te eten en ervan te genieten waarvan ik dacht dat het altijd een 'no go' voor mij was. "
Margriet, 42 jaar
Powerful You
Lees verder
"Mijn leven was best stressvol. Ik werkte +/- 50 uur per week, ik had financiële druk door mijn eigen bedrijf, een ongezond voedingspatroon omdat ik zo weinig tijd had en het was niet ongewoon om 2-3 keer midden in de nacht wakker te worden. Ik voelde me eigenlijk de hele dag moe en een beetje rusteloos, wat van invloed was op elk deel van mijn leven. Toen mijn arts besloot om mij medicijnen voor te schrijven voor mijn een hoge bloedsuiker en mijn angsten, wist ik dat ik het kantelpunt had bereikt. Ik maakte voor het eerst contact met Inge en ik schreef me ter plekke in voor haar online programma. Na 3 a 4 weken begon ik een verbetering te merken in mijn energie, stemming en algehele angstvermindering. Eindelijk had ik wat duidelijkheid in mijn leven!"
Paula, 31 jaar
Powerful You
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik het online Powerful You programma ben tegengekomen en me heb me direct aangemeld. Inge is een grote steun geweest. Deelnemen aan het programma was verhelderend. Inge legt elke stap heel goed uit, de wetenschap erachter en waarom we het doen. Ik merkte al heel snel verbeteringen en na 5 weken begon ik een glimp van mijn "oude ik" te zien. Mijn huid klaarde op, ik sliep beter, mijn humeur verbeterde, ik had meer energie en een fijner contact met mijn partner.
Jackie, 49 jaar
Total Balance
Lees verder
"Er zijn geen snelle oplossingen, het gaat echt om het veranderen van je mindset en dagelijkse gewoonten.." Inge helpt je in het online programma door elk aspect en leert je 'waarom' je je moe,- en hongerig voelt, naar suiker verlangt, enz. Vervolgens leert ze je 'hoe' je deze kunt overwinnen. Dit is waar ik het meest van heb geprofiteerd, dus nu is er een klein opgeleide stem in mijn hoofd die zegt 'nee, die snelle suiker producten zullen je helemaal geen goed doen'.
Annet, 29 jaar
Powerful You
Lees verder
Het online programma zette me aan het denken over mezelf, wat ik wil, wat ik wil bereiken en het zette me ertoe aan een aantal korte- en lange termijn doelen te stellen. Een daarvan was ontslag nemen van een baan waar de werkdruk erg hoog was. Ik heb een andere baan aangenomen bij een kleiner bedrijf, maar ik pak het deze keer anders aan. Niet doorwerken tijdens de lunch, regelmatige pauzes plannen en tijdens de lunch naar buiten gaan om te wandelen. Ik ben nu ook veel bewuster van wat ik eet. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en merk nu dat het overtollige 'vet' begint te verdwijnen.
Previous
Next

Review EMB test

Julia, 33 jaar
Lees verder
Mijn hormonale migraine is dus zo goed als verdwenen! Ik kan het haast niet geloven, en moet eerlijk bekennen dat ik ook niet had verwacht dat het zo snel zou gaan. Jarenlang heb ik rondgelopen met deze klachten, het had invloed op alles. Op mijn relatie, in mijn sociale omgeving en op mijn werk. Het maakte mij onzeker en elke afspraak die ik maakte was er dat stemmetje in mijn hoofd “O jee als ik dan maar niet migraine heb”. De EMB bloedtest heeft veel inzichtelijk gemaakt, ik had niet in de gaten dat ik op suiker leefde. En dat ik mijzelf eigenlijk al jaren min of meer aan het vergiftigen was. Mijn lichaam blijkt o.a niet goed tegen koemelk en gluten te kunnen. Door het enthousiaste en de persoonlijke aanpak van Inge ben ik van mijn klachten af en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens heel streng ben voor mijzelf maar met een aantal belangrijke aanpassingen toe te passen al zoveel heb bereikt. Ik heb meer energie, opgewekter en mijn zelfvertrouwen terug. Ander pluspunt is dat je gewicht verliest, puur door je voeding aan te passen. In 4 weken was ik al 3 kilo kwijt.

Review Consulten

Nienke, 35 jaar
Lees verder
"Ik ben nu veel gezonder dan vroeger, dankzij Inge!" Inge is het afgelopen jaar mijn hormoontherapeut geweest. Ik heb het prikkelbaar darm syndroom en alleen gluten vermijden was niet de juiste oplossing, omdat ik me nog steeds lusteloos en opgeblazen voelde. Inge wees de juiste voedingsmiddelen aan, ontwikkelde een voedingsplan en adviseerde natuurlijke kruiden en supplementen. Ze gaf me de begeleiding en inzichten om aan mijn zorgen te werken, wat mijn gezondheid en mijn energieniveau over het algemeen al een boost gaf. Inge staat altijd voor me klaar wanneer ik haar nodig heb om mijn gezondheidsproblemen te bespreken.