Veelgestelde vragen

De E-learning “Powerful You” is een 8-weekse online programma. Het is een volledig digitaal onderwijsprogramma wat plaatsvindt op het internet. Na het aanschaffen van dit programma krijg je instructies om een account aan te maken waar je kunt inloggen met je persoonlijke inloggegevens. Op onze website kan je linksbovenin inloggen met deze gegevens. Zo kom je in je eigen, persoonlijke leeromgeving. In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je eigen laptop, PC of telefoon meekijken. Verder hebt je niets nodig!

Verder zijn de programma’s: Total Balance en Persoonlijke Coaching ook volledig online. De online coachingsessies vinden plaats via Zoom. Heb je hier geen ervaring mee? Dat is geen probleem; ik leg je alles uit!

Ja, je kunt aan alle programma’s meedoen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. In het geval van een zwangerschap staan er extra toevoegingen bij de recepten zodat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor de modules tijdens de E-learning Powerful You waaraan we aan de leverdetox werken staat een aparte werkwijze voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Elke week komt een nieuwe module online van de E-learning Powerful You. Elke module bestaat uit korte lessen die je, wanneer het jou het beste uitkomt, kunt bekijken. Je hebt onbeperkt toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Ja, dat kan zeer zeker. Ook mannen hebben te maken met alle hormonen welke uit balans kunnen raken. Mannen kunnen daarom zeker ook belang hebben bij alle drie de programma’s die ik aanbied. In de E-learning ‘Powerful You’ kunnen mannen het bonusmateriaal over PMS & Menstruatiecyclus overslaan.

Voor iedereen is er wel iets nieuws! Is jouw kennis over gezonde voeding nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Bij de E-learning Powerful You begin ik bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook leefstijl-genieter te worden. De E-learning zal niet te ingewikkeld zijn, alleen het onderdeel voeding kan wel een omschakeling voor jou zijn. Ook hier help ik je mee omdat ik complete weekmenu’s aanbied en jou de komende weken meeneem in een ander, voor jouw lichaam gezonder voedingspatroon. Kies je voor het programma Persoonlijke Coaching? Dan beginnen we vanaf jouw niveau!

Ik ben groot voorstander van een complete aanpak: alle onderdelen voor het in evenwicht brengen van je hormonen komen aan bod. Lekkere praktische lessen, jou mijn kennis geven én heerlijke recepten zodat je makkelijk kan beginnen en dit zelf niet hoeft uit te zoeken. Na 8 weken is de basis gelegd en kun je zelf verder.

Nee hoor, helemaal niets. Voor de E-learning Powerful You adviseren ik Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen ook volgen op jouw telefoon, PC, Mac of tablet. Voor de Online coaching maak ik gebruik van Zoom. Het is aan te raden deze gratis app te downloaden. Gebruik je liever Skype of Whatsapp videobellen? Geef dit gerust aan! Dan gebruiken we dat.

De E-learning Powerful You is direct beschikbaar zodra je het hebt gekocht. Je kunt vanaf dat moment starten wanneer je wil. Je hebt onbeperkt toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd alles na het afronden nog een keer terugkijken. Bij het Total-Balance programma en Persoonlijke Coaching programma kan het zijn dat ik te vol zit om de coaching sessies te doen. Dit zal op de pagina staan voordat je de aanschaf doet.

Straal als nooit te voren! Stralende vrouwen zijn het mooist!

Aanmelden kan nu